Nieuws

Feyenoord Academy gesteund door Vereniging SSF

on

De leden van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 21 februari 2018 gestemd over de bestemming van de gelden. Met liefst 98% van de stemmen werd tijdens de raadpleging gekozen voor Feyenoord Academy.

Mede dankzij de leden van de Vereniging SSF en hun financiële bijdrage is Feyenoord erin geslaagd om de afgelopen jaren financieel weer gezond te worden. Als dank krijgen zij de kans om hun naam op een grote glazen wand in de entreeruimte van het nieuwe sportcomplex Varkenoord te laten plaatsen, met daarop een foto van juichende Feyenoord-supporters.

Zij kunnen hier online toestemming voor geven. Het bestuur vraagt de leden van Vereniging SSF dit voor 1 juli 2019 te doen met een unieke aanmeldcode, die per mail is verstuurd. Voor de onthulling van de glazen wand worden alle leden van de dan inmiddels opgeheven Vereniging SSF uitgenodigd.

De verwachting is dat de onthulling in de tweede helft van augustus van dit jaar zal plaatsvinden, na de oplevering van de nieuwe trainings- en wedstrijdaccommodatie voor Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login