Nieuws

Feyenoord aast woensdag op sportief succes

on

Feyenoord aast in de Klassieker tegen Ajax van aanstaande woensdag 22 januari niet alleen op sportief bekersucces, maar hoopt bovendien op een rustig en ordelijk verloop van de wedstrijd in Amsterdam. Om die reden roept de club haar supporters, al dan niet in het bezit van een geldige wedstrijdkaart, op om niet af te reizen naar de hoofdstad.

Een rustig en ordelijk verloop van het bekerduel lijkt cruciaal om na dit seizoen weer kans te maken op de aanwezigheid van uitsupporters bij ontmoetingen tussen Ajax en Feyenoord. Op dit moment is de zogenoemde ‘vijfjarenregeling’ van kracht, die inhoudt dat supporters van de bezoekende club niet welkom zijn bij een Klassieker.

De Amsterdamse politie heeft laten weten alles in het werk te zullen stellen om te zorgen dat Feyenoord-supporters woensdagavond de wedstrijd niet bijwonen. Een woordvoerder geeft aan dat dan ook hooguit een enkele Rotterdamse supporter de Arena toch zal inkomen. En dat het daarmee dus weinig zin heeft als Feyenoord-supporter toch af te reizen naar Amsterdam.

Bron: Feyenoord.nl

20140108-232044.jpg

You must be logged in to post a comment Login