Nieuws

Feyenoord aast op zoon Henke Larsson

on

Waar Ajax zich nadrukkelijk richt op het binnenhalen van jonge Deense talenten, kijkt Feyenoord vooral rond in Zweden en Noorwegen. De Rotterdamse club heeft vooral het oog laten vallen op de 14-jarige Noor Emil Hansson.

Het grote talent van Brann Bergen is al diverse keren op stage geweest op Varkenoord. De Noor kan volgens de regels echter pas definitief naar Feyenoord verhuizen als hij 16 jaar is geworden. Het samenwerkingsverband met het Zweedse Helsinborgs IF zorgt er ook voor dat er regelmatig Zweedse talenten naar de Kuip komen.

Daarnaast is de 15-jarige Jordan Larsson, zoon van voormalig wereldtopper Henke Larsson, regelmatig te gast bij de Feyenoord Academy. De jonge spits, die speelt voor het bescheiden Hogaborgs, is net als zijn vader een echte aanvaller.

De talentvolle jeugdinternational van Zweden, die komende zomer zestien jaar wordt, trainde eerder dit seizoen ook al mee met Feyenoord. Saillant detail is dat Jordan werd geboren in Rotterdam, slechts enkele weken voor hij met zijn ouders naar Glasgow verhuisde waar vader Henke voor Celtic ging spelen.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login