Nieuws

Feyenoord-aanhang op Stentor-tribune bij PEC

on

Een deel van de supporters dat op de Stentor-tribune zat bij de wedstrijd PECZwolle tegen Feyenoord, had eigenlijk in het uit-vak moeten zitten, menen Zwolse toeschouwers.PEC-supporters die op de tribunes zaten, constateerden een grote aanwezigheid van supporters van de tegenpartij op de door de Stentor gesponsorde tribune. “Dat klopt”, erkent regio-marketeer Angelique Veer van de Stentor. “Een deel van de toegangskaarten die mensen via ons hebben besteld is inderdaad bij Feyenoordaanhangers terecht gekomen.

Maar daar zitten vooral mensen uit deze regio tussen die Feyenoordfan zijn.” Veer erkent dat er echter ook aanhangers van buiten deze regio tussen zaten. “Die zullen die kaarten via mensen uit deze regio bemachtigd hebben. Want wij hebben ruim een week geleden nog met PECZwolle 82 mensen die buiten ons verspreidingsgebied wonen en die via ons kaarten hadden verkregen, laten weten dat ze niet welkom zouden zijn en hun geld teruggestort.”

Veer heeft zondag direct contact opgenomen met PECZwolle. “We gaan samen kijken hoe we dit nog beter kunnen ondervangen.”

Bron: destentor.nl

You must be logged in to post a comment Login