Nieuws

Feyenoord A1 en Sparta A1 in evenwicht

on

De derby in de eredivisie landelijke A-jeugd tussen Sparta en Feyenoord is zaterdag in 2-2 geëindigd. Feyenoord leek lange tijd aan het langste eind te trekken op sportpark Nieuw Terbregge, maar Sparta-aanvaller Finn Stokkers zorgde in de laatste minuut voor de gelijkmaker.

De 17-jarige Stokkers, die vorige week met een doelpunt debuteerde in het eerste elftal van Sparta, zorgt er met zijn belangrijke treffer voor dat Sparta maar op één punt achterstand van de koploper blijft. Die koploper is Ajax. De Amsterdammers wonnen de topper van Twente met 3-0.

Van Feyenoord heeft Sparta tot nu toe geen last. De Rotterdammers hebben twaalf punten uit acht wedstrijden en staan daarmee in de middenmoot. Tegen Sparta speelde Feyenoord een heel aardige wedstrijd, waarin het tot twee keer toe op voorsprong kwam. Eerst schoot Idrissi de 1-0 binnen, waarna Ouja die stand weer gelijktrok. Stijn Houben zette de ploeg van trainer Roy Makaay weer op voorsprong, maar Stokkers sloeg in de slotfase toch nog toe.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login