Nieuws

Feyenoord 2 wint met 3-0 van Ado Den Haag 2

on

Feyenoord 2 heeft maandagmiddag de competitiewedstrijd tegen de reserveploeg van ADO Den Haag gewonnen. Het team, dat onder leiding staat van coaches Roy Makaay en Jan Wouters, was met 3-0 te sterk voor de ploeg uit Den Haag. Dylan Vente (2) en Michiel Kramer tekenden voor de Rotterdamse treffers.

De reserveploeg van Feyenoord, die deels bestond uit talenten van Feyenoord Onder 19, begon goed aan de wedstrijd, die werd gespeeld op sportpark De Bongerd in Barendrecht. Dylan Vente kreeg na enkele minuten al een goede kans op de openingstreffer, maar zijn inzet ging net naast. Even later was het wel raak voor de jonge spits, na een goede voorzet van Orkun Kökcü. Snel na de openingstreffer kreeg Tyrell Malacia een goede kans om de score te verdubbelen, maar zijn schot miste nauwkeurigheid.

De tweede helft was drie minuten oud, toen het Michiel Kramer wel lukte om de score te verdubbelen. De spits zette zijn hoofd tegen een knappe voorzet van Bilal Bascikoglu en maakte zo de 2-0. Met nog zo’n twintig minuten op de klok bepaalde Vente de eindstand op 3-0 nadat hij werd weggestuurd door Kramer en één op één met de vijandelijke doelman niet faalde. De overwinning op de Haagse reserveploeg is de eerste zege van Feyenoord 2 in vijf gespeelde competitiewedstrijden.

Feyenoord 2 – ADO Den Haag 2 3-0 (1-0)

Scoreverloop:

5’ 1-0 Vente

48’ 2-0 Kramer

68’ 3-0 Vente

Opstelling Feyenoord Onder 19

Vermeer; Reith, Diks, Geertruida, Malacia (46’ Smeulers); El Bouchataoui, Vente (78’ Huijgen), Kökcü (60’ Bangura); Basacikoglu, Kramer en Hansson.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login