Nieuws

Fernandez mag zich verheugen op belangstelling RKC Waalwijk

on

Guyon Fernandez heeft de clubs voor het uitzoeken in de Eredivisie. Donderdag meldde ook RKC Waalwijk zich bij Feyenoord voor de in De Kuip overbodige spits, meldt RTV Rijnmond.

De 26-jarige Fernandez komt niet meer voor in de plannen van Feyenoord-trainer Ronald Koeman en heeft te horen gekregen dat hij mag uitzien naar een nieuwe werkgever. Na Willem II, NAC Breda en NEC Nijmegen heeft nu ook RKC zich gemeld voor de pijlsnelle spits, die ook op de vleugels uit de voeten kan.

Fernandez zelf heeft zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur, maar blijft door de vele interesse uit de Eredivisie mogelijk toch behouden voor de Nederlandse voetbalvelden. Bovendien heeft geen enkele buitenlandse club zich gemeld voor de aanvaller, meldt technisch directeur Martin van Geel aan de regionale zender.

Feyenoord wil Fernandez overigens alleen verkopen. Een verhuur is geen optie. Ook Kamohelo Mokotjo en Kelvin Leerdam mogen definitief vertrekken bij de club uit Rotterdam-Zuid. Anass Achahbar en Kaj Ramsteijn staan op de nominatie om verhuurd te worden in de tweede seizoenshelft.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login