Nieuws

Fernandez in belangstelling Nac Breda

on

De kans dat Andreas Lasnik NAC Breda in de winterstop verlaat is groot. De 29-jarige middenvelder werkte met succes een stage af bij SV Ried, een van zijn voormalig werkgevers. De Oostenrijkse club wil hem graag inlijven. De Brabantse club, waar hij nog tot medio 2013 onder contract staat, zal zich schappelijk opstellen als de interesse concreet wordt.

Lasnik drukt bij NAC Breda zwaar op de begroting. Hij behoort tot de best verdienende spelers, maar hij komt zelden in actie. Om die reden mocht de in 2011 van Willem II overgekomen Oostenrijker begin dit seizoen al weg. Toen was er geen belangstelling.

Voor zijn tijd in Nederland speelde Lasnik achtereenvolgens voor SV Ried en Austria Wien in zijn vaderland en voor het Duitse Alemannia Aachen.

Het vertrek van Lasnik maakt de komst van een nieuwe spits makkelijker voor NAC Breda. Guyon Fernandez van Feyenoord is zoals bekend een van de kandidaten. Met de chronisch geblesseerde Mike Zonneveld zijn de Bredanaars bijna tot overeenstemming om zijn in 2013 aflopende contract te ontbinden.

Bron: Vi.nl

You must be logged in to post a comment Login