Nieuws

Fer: “Ik hoop in januari topfit te zijn”

on

Tot slot verscheen ook nog Leroy Fer voor de camera’s van FoxSports. De middenvelder die vanwege een hamstringblessure negen weken was uitgeschakeld, was blij met de minuten die hij kon maken: “Het is lekker om zo terug te komen. Drie punten, een 0-3 overwinning, dat is helemaal goed.”

Leroy legde uit waarom het zolang duurde voor hij weer zijn rentree kon maken: “Mijn blessure zat hoog in mijn hamstring en het was best een grote scheur, dus vandaar dat het zolang duurde.” Fer vervolgt: “Eigenlijk dachten we dat het langer zou duren, maar ik ben eerder teruggekomen.”

Leroy Fer heeft de afgelopen weken zijn teamgenoten vanaf de tribunes aan het werk gezien. “Het was zeer wisselvallig. Sommige wedstrijden speelden we geen goede pot. Als je van de zijkant moet kijken is het extra frustrerend, maar ik ben nu blij dat ik er weer bij ben en dat we deze wedstrijd konden afsluiten met een goede overwinning. Ik denk dat dat de trainer me vaker rustig gaat brengen zodat ik in januari weer topfit ben. We zijn nu met iets bezig, dus dat moeten we proberen vast te houden.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply