Nieuws

‘Fenerbahçe wil salaris Kuyt flink verhogen’ 

on

Dirk Kuyt moet flink inleveren als hij in de zomer definitief wil terugkeren bij Feyenoord. Dat stelt Fanatik, een Turkse krant die claimt op te hoogte te zijn van het contractvoorstel.

Kuyt kan in Rotterdam-Zuid een jaarsalaris van tussen de 600.000 en 700.000 euro opstrijken. Dat staat in schril contract met wat Fenerbahçe hem in het vooruitzicht heeft gesteld. De Turkse club wil het aflopende contract verlengen tegen een jaarlijkse vergoeding van het vierdubbele: 2,6 miljoen.

Het is de vraag waar Kuyt in de herfst van zijn carrière meer waarde aan hecht. Nog zoveel mogelijk geld verdienen of het gevoel volgen en de belofte om ooit terug te keren in De Kuip inlossen. Het is geen geheim dat de onvermoeibare Katwijker het met zijn gezin goed naar zijn zin heeft in Turkije. Nederland lonkt echter ook nadrukkelijk.

In de huidige overeenkomst Kuyt verdient volgens Fanatik anderhalf miljoen euro bij Fenerbahçe. Hij was afgelopen weekend nog goud waard voor de nummer drie van de Süper Lig, met de winnende goal in de derby van Istanbul tegen Galatasaray (1-0).

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login