Nieuws

Felle partijspelen in aanloop naar competitiehervatting

on

Met een grotendeels fitte selectie bereidt Feyenoord zich voor op de hervatting van de competitie. In de aanloop naar de eerste officiële wedstrijd na de winterstop van aanstaande zondag tegen FC Twente begroette trainer Fred Rutten woensdagochtend in totaal 22 spelers op Varkenoord. De van een liesblessure herstellende Elvis Manu ontbrak op het trainingsveld.

Evenals een dag eerder verscheen een groot deel van de selectie warm aangekleed op het veld, wat alles te maken had met de kou en de felle wind op het trainingscomplex. Desondanks zullen de spelers het niet lang koud hebben gehad, aangezien Rutten de groep flink aan het werk zette. Eerst gebeurde dat middels diverse pass- en trapoefeningen, waarbij ook werd afgerond op doel. Later verhuisde de groep naar het naastliggende trainingsveld, om daar de oefensessie af te sluiten met een serie partijspelen.

Voor de partijspelen verdeelde Rutten zijn selectie in drie verschillende teams, die het om beurten tegen elkaar opnamen. Wat onder meer opviel was de gretigheid die er bij alle spelers vanaf spatte, terwijl binnen de lijnen bovendien felle duels en diverse fraaie doelpunten waren te bewonderen. Het team dat even geen deel kon nemen aan de partijspelen, kon zich tussendoor bezighouden met conditionele oefeningen.

Feyenoord werkt zodoende toe naar de thuiswedstrijd tegen FC Twente van zondag, waarin de Rotterdammers de eerste drie punten van het jaar 2015 hopen te veroveren. De ploeg kan daarbij de steun van een volle Kuip uiteraard goed gebruiken. Heb je nog geen kaart voor deze belangrijke thuiswedstrijd? Bestel dan direct via www.feyenoord.nl/ticketshop.

De eerstvolgende openbare en tevens laatste training die Feyenoord afwerkt ter voorbereiding op het competitieduel met de Tukkers vindt komende zaterdag plaats, vanaf 10.30 uur op Varkenoord. De training van vrijdag is besloten en niet toegankelijk voor publiek en pers, terwijl de selectie donderdag een rustdag heeft.

Bron: feyenoord.nl

IMG_7856.PNG

You must be logged in to post a comment Login