Nieuws

‘Fc Utrecht legt per direct Michiel Kramer vast’

on

Michiel Kramer keert terug naar Nederland. FC Utrecht heeft het contract van de spits bij Maccabi Haifa afgekocht en legt de spits voor een half jaar vast.

Dat meldt De Telegraaf. Voor Kramer betekent de overstap naar Utrecht een hereniging met Dick Advocaat, met wie hij vorig jaar al samenwerkte bij Sparta. Volgens het medium komt de 30-jarige aanvaller woensdagavond in Nederland aan en wordt hij donderdag medisch gekeurd. Kramer zou in de belangstelling hebben gestaan van ‘diverse Nederlandse en Belgische clubs’, maar koos uiteindelijk voor de sportieve uitdaging bij FC Utrecht. Zijn relatie met Advocaat zou daarbij ook hebben meegewogen.

Kramer maakte in 2015 de overstap van ADO Den Haag naar Feyenoord, maar zijn avontuur in Rotterdam-Zuid werd geen doorslaand succes. Nadat zijn contract begin 2018 werd ontbonden, verhuisde hij naar Sparta Rotterdam. Daar slaagde hij er onder trainer Dick Advocaat niet in om Sparta in de Eredivisie te houden. 

Nadat zijn contract bij Sparta afliep, ging Kramer naar Maccabi Haifa. In Israël had hij een contract tot komende zomer, dat volgens De Telegraaf door FC Utrecht is afgekocht. 

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login