Nieuws

FC Twente komt alle Eredivisie-clubs met regeling tegemoet

on

FC Twente heeft weer een stap gezet naar het behoud van de licentie. Er is namelijk een akkoord bereikt met de Eredivisie CV. Door het handelen van het toenmalige bestuur van Twente zou de club een oneerlijke concurrentiepositie hebben verkregen ten opzichte van de andere clubs.
 .

Die andere clubs willen dan ook een compensatie ontvangen. Hierover is nu een akkoord bereikt. Onno Jacobs, interim-directeur van de Tukkers op de clubsite: “FC Twente heeft uit moreel oogpunt dit (financiële) gebaar willen maken. Wij hechten aan het herstel van de goede verhoudingen met onze stakeholders, zeker ook met onze collega-clubs. Naar de supporters van andere clubs maken we ook een gebaar door hen volgend seizoen, indien wij de licentie behouden, gratis de wedstrijden in De Grolsch Veste te laten bezoeken. Wij hopen dat we hiermee een streep kunnen zetten onder een uiterst moeizame periode en dat wij vanaf nu weer gezamenlijk naar de toekomst kunnen kijken.”

.

Met deze actie hoopt FC Twente dat er weer een stap is gezet om het onderlinge vertrouwen terug te winnen en tevens het collectieve belang te benadrukken. Wat de regeling exact in zal houden laat de club in het midden.

.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login