Nieuws

FC Twente heeft haast en wil snel met Rutten om de tafel

on

Fred Rutten hoeft in principe niet lang zonder werk te zitten. De afgelopen zondag door Feyenoord ontslagen oefenmeester geniet volgens Voetbal International serieuze interesse van FC Twente, dat nog deze week een gesprek wil aangaan. De club uit Enschede wil de 52-jarige Rutten zo snel mogelijk op de loonlijst zetten.
FC Twente wil Rutten de functie van technisch directeur aanbieden. Rutten was tussen 2006 en 2008 al werkzaam in Enschede in de dubbelfunctie van trainer/technisch directeur. Hij wordt gezien als de ideale kandidaat, maar de Twentse directie heeft haast. Over de technische staf voor komend seizoen bestaan immers veel onduidelijkheden.

Assistent-trainer Kees van Wonderen stapt op en voor collega Youri Mulder en keeperstrainer Theo Snelders is ontslag aangevraagd. De club wil bovendien de situatie van Alfred Schreuder evalueren. De oefenmeester gaat ervan uit dat hij komend seizoen voor de selectie staat, maar veel supporters en sponsors zien een langere samenwerking niet zitten. Het probleem is dat Schreuder een uitstekend contract tot medio 2019 heeft.
Bron: voetbalzone.nl

  

You must be logged in to post a comment Login