Nieuws

Fc Twente: ‘Een gewonnen punt’

on

Michel Jansen kon zondag leven met het gelijkspel tegen Feyenoord. FC Twente stevende in eigen huis af op een nederlaag, maar in de allerlaatste seconde kwamen de Enschedeërs via Cuco Martina langszij. Een gewonnen punt, zo oordeelt Jansen.

“Het eerste uur hadden we weinig te vertellen. Feyenoord was beter en wij kwam er niet door”, blikt de oefenmeester terug in gesprek met FOX Sports. “Toen Feyenoord op 2-0 kwam, dachten ze dat de buit binnen was. Wat gelukkig kwamen we op 2-1 en in blessuretijd krijgen zij het deksel op de neus.”

Jansen kon achteraf niet klagen over de arbitrage, in tegenstelling tot collega Ronald Koeman. De thuisclub ontsnapte aan een rode kaart, terwijl een van de Twentse treffers veel weg had van buitenspel. “Daarmee hebben we geluk gehad, maar Feyenoord riep het ook wel over zichzelf af. Als de goals dan op deze manier vallen, is dat voor hun vervelend, maar voor ons heel prettig.”

De Twente-trainer sloot af met een compliment voor het thuispubliek. “Men spreekt weleens over een twaalfde man, maar onze supporters waren vandaag echt een twaalfde man. Ze bleven tot de slotseconde achter het team staan, ook op momenten dat het wat minder ging. Dat was misschien net het druppeltje dat we nodig hadden.”

Bron: Soccernews.nl

20140223-200701.jpg

You must be logged in to post a comment Login