Nieuws

FC Rijnmond over Hartman: ‘Feyenoord weet al dat hij ook begin komend seizoen niet haalt’

on

Feyenoord boog zondag een achterstand om tegen FC Utrecht en liep in op koploper PSV, maar de zware blessure van Quilindschy Hartman was een flinke domper op de feestvreugde. Ook de mannen van FC Rijnmond wensen de linksback, die er lang uit ligt, alle sterkte.

“Verschrikkelijk”, begint ESPN-verslaggever Sinclair Bischop. “Je hield je hart vast toen het gebeurde. Toen hij zelf het veld afging leek het mee te vallen. Maar als Feyenoord het nieuws zondagavond al publiceert is dat een slecht teken. Die ligt er echt maanden uit.” 

Maanden is nog zacht uitgedrukt, weet Feyenoord-watcher Dennis Kranenburg. “Ze weten bij Feyenoord al dat hij ook het begin van komend seizoen niet gaat halen. Dat moet heel zwaar voor hem zijn.”

Hartman scheurde in 2021 al eens zijn voorste kruisband af, in dezelfde knie. “Stel dat het nu weer zijn kruisband is, dan weet hij wel welke weg hij moet afleggen”, zegt Bischop. “Ik heb vaak gehoord dat dat helpt. De eerste dagen zal hij in de put zitten, daarna kan het hem helpen dat hij weet hoe hij terug kan komen.” 

“Er lijkt betrekkelijk weinig aan de hand, maar dat zijn vaak de zwaarste blessures”, zegt analyticus Harry van der Laan. “Hij begint straks eigenlijk weer op nul en moet opnieuw laten zien wat zijn niveau is bij Feyenoord.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply