Nieuws

FC Rijnmond: ‘Na 120 minuten in Rome wordt het voor Feyenoord heel lastig tegen FC Utrecht’

on

In de voetbaltalkshow FC Rijnmond gaat het uiteraard over het hete avondje van Feyenoord in Rome. Het Europese avontuur zit erop na een boeiende confrontatie met AS Roma (4-1). “Het zat heel dicht bij elkaar over twee wedstrijden”, vindt Bas van Noortwijk. “Maar je hebt er wel de kolere in, want de wedstrijd duurde een paar minuutjes te lang.”

Thomas Verhaar genoot, ondanks de nederlaag, van Feyenoord. “Eigenlijk had Feyenoord het goed voor elkaar. Maar één momentje, van Dybala, en het was raak. Dat tekent wel zijn klasse, want ik had hem na zijn invalbeurt nog niet gezien.”

Zondag vervolgt Feyenoord de jacht op het landskampioenschap, met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. “Het wordt heel lastig tegen FC Utrecht. Dat is een goede ploeg. Zo’n wedstrijd tegen AS Roma, die 120 minuten duurt, kan een struikelblok vormen”, aldus Verhaar. 

In onze voetbaltalkshow gaat het ook over Orkun Kökcü (“Beste speler van de eredivisie”), de ontwikkeling van Mats Wieffer, de wisselvallige flankaanvallers, de Romeinse tegenstanders van Santiago Giménez én Sparta en Excelsior.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply