Nieuws

Fc Rijnmond blikt vrijdag 17:15u voorruit op stadsderbyhh

on

De eredivisie start vrijdag en dat betekent dat FC Rijnmond natuurlijk ook weer terug is! Op vrijdag blikken we vooruit op het aankomende voetbalweekend en op maandag kun je als vertrouwd met de mannen terugblikken op de resultaten van Feyenoord, Sparta, Excelsior en FC Dordrecht.

Het FC Rijnmond-seizoen wordt afgetrapt door presentator Peter van Drunen. Hij ontvangt Feyenooord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International en analyticus Geert den Ouden aan de voetbaldesk. Peter zal de eerste twee vrijdaguitzendingen van FC Rijnmond presenteren. Bart Nolles neemt de overige vrijdaguitzendingen voor zijn rekening. 

Op de maandagavonden zal Peter de presentatie op zich nemen. Op maandag 5 augustus zullen Cor Pot en Emile Schelvis terugkijken op onder meer de stadsderby Feyenoord-Sparta. 

Uiteraard schuiven onze Rijmmond-gezichten Dennis van Eersel, Sinclair Bischop en Ruud van Os ook geregeld aan. 

FC Rijnmond is iedere vrijdag en iedere maandag te zien op TV Rijnmond (17:15 uur). Na afloop van iedere uitzending zullen we exclusief op Facebook doorpraten en kun je een vraag stellen aan één van de onze gasten. 

.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login