Nieuws

Fanatieke training in aanloop naar duel met Heracles Almelo

on

In aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo van aankomende zondag heeft Feyenoord donderdagmiddag met een grote selectie een training afgewerkt. Trainer Ronald Koeman kon op Varkenoord beschikken over in totaal 25 spelers, waaronder ook de A-junioren Lucas Woudenberg en Joey Sleegers. Zij werkten op een zonovergoten trainingsveld een pittige oefensessie af, die werd afgesloten met een groot partijspel over een half veld.

De selectie kon tijdens de donderdagtraining rekenen op grote publieke belangstelling. Onder de aanwezige toeschouwers langs de lijn van het veld bevonden zich met name veel kinderen, die onder de warme voorjaarszon toekeken hoe de training begon met een uitgebreide pass- en trapoefening.

Ondertussen werden op de andere helft van het veld vier kleine doeltjes klaargezet, wat het decor betekende voor de afsluitende partijvorm. Koeman verdeelde zijn selectie in twee teams van tien spelers, die het op fanatieke wijze tegen elkaar opnamen. Daarmee werkte Feyenoord toe naar de komende wedstrijd tegen Heracles Almelo, die aankomende zondag in De Kuip op het programma staat.

In aanloop naar dat duel staan er voor de selectie nog twee trainingen op het programma. De oefensessie van vrijdag is besloten, waarna zaterdag de afsluitende training plaatsvindt. Deze is vrij toegankelijk en begint om 10.30 uur op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login