Nieuws

Feyenoord wil Guidetti uitgebreid medisch keuren

on

John Guidetti staat bij Feyenoord nog altijd hoog op het verlanglijstje om de vertrekkende Graziano Pellè op te volgen in de spits. De club uit Rotterdam heeft echter nog altijd twijfels over diens fysieke gesteldheid en zou volgens Voetbal International daarom een grondige medische test willen uitvoeren.

Guidetti maakte in het seizoen 2011 – 2012 een grote indruk als huurling bij Feyenoord en ontpopte zich in één jaar tot publiekslieveling en cultheld. Na zijn vertrek uit De Kuip kampte de spits lange tijd met een virusinfectie, waarna hij op huurbasis bij Stoke City een weinig fitte indruk maakte. Namens The Trotters zou hij slechts zes keer in actie komen en kwam hij tot een totaal van 75 minuten.

Volgens het weekblad heeft de clubleiding van Rotterdam overigens nog geen officieel contact opgenomen met het management van Guidetti, maar zou de interesse in de spits intussen wel kenbaar zijn gemaakt bij Manchester City. Voordat de club zich officieel wil melden, wil Feyenoord in elk geval wél de zekerheid hebben dat Guidetti fit genoeg is om direct aan te sluiten bij de spelersgroep.

Bron: Soccernews.nl

20140708-110411-39851510.jpg

You must be logged in to post a comment Login