Nieuws

Extra voorstelling supportersfilm voorafgaand Klassieker

on

Vanwege de grote belangstelling heeft Pathé De Kuip voorafgaand aan de Klassieker op zondag 2 maart een extra voorstelling ingepland van ‘The other side of the heart is white’. De supportersfilm draait op de ochtend voor Feyenoord – Ajax daardoor niet alleen in de grootste zaal om 11.30 uur, maar ook in de op één na grootste zaal om 11.00 uur. De voorverkoop van de extra voorstelling – de 75e voorstelling die door de bioscoop tegenover De Kuip is ingeboekt in de programmering – is inmiddels van start gegaan.

Voor ‘The other side of the heart is white’, die afgelopen woensdag in het bijzijn van de selectie en directie van Feyenoord officieel in première ging, zijn inmiddels meer dan 6.300 kaarten verkocht. Kijk voor de exacte data en tijden of om direct tickets te bestellen voor een van de extra of reguliere voorstellingen van de schitterende film over het Feyenoord-gevoel op de website van Pathé De Kuip.

T-shirt ‘The other side of the heart is white’

Leonardo Pansier en Brandon Braan, makers van ‘The other side of the heart is white’, hebben speciaal naar aanleiding van de film een t-shirt ontworpen. Op het shirt prijken afbeeldingen van beelden die in de supportersfilm zijn te zien, onder meer van De Kuip en de stad.

Het unieke shirt is te koop in bioscoop Pathé De Kuip en in de Feyenoord Fanshop tegenover het stadion (niet in de vestiging aan de Coolsingel en in de webshop). Van het shirt is zowel een witte als een zwarte versie verkrijgbaar, voor een prijs van 19,95 euro.

Bron: Feyenoord.nl

20140214-124000.jpg

You must be logged in to post a comment Login