Nieuws

Extra verkoop van 900 kaarten voor wedstrijd As Roma – Feyenoord

on

Feyenoord heeft van AS Roma en de Romeinse politie toestemming gekregen om (voorlopig) 900 kaarten extra te verkopen voor AS Roma-Feyenoord op donderdag 19 februari aanstaande. Daarmee komt het totale aantal beschikbare kaarten voor Feyenoord-supporters op 4.500. Een eerder door de club ingediend verzoek om ten minste 5.000 kaarten te kunnen verkopen staat nog steeds uit.

Sinds vorige week kunnen Diamond-, Gold- en Silvercardhouders een kaart kopen. Inmiddels maakten ruim 3.400 supporters gebruik van hun voorrangsrecht. Aanstaande zaterdag start ook de verkoop voor reguliere seizoenkaarthouders. Zijn er daarna nog kaarten beschikbaar, dan komen ook de houders van een Legioen Clubkaart nog aan bod. Feyenoord verwacht dat alle beschikbare kaarten verkocht zullen worden.

Persoonsgebonden
Feyenoord benadrukt dat elke aankoop voor een kaart voor AS Roma – Feyenoord strikt persoonlijk is. In alle communicatie met de Romeinse club wordt hier telkens aandacht voor gevraagd. Alleen supporters die een voucher kopen met een kaart die op hun eigen naam staat zullen worden toegelaten tot het stadion in Rome. Het overdragen van een kaart of het overnemen van een kaart is derhalve niet toegestaan. Bij het betreden van het stadion vindt een controle plaats, waarbij de naam die op de voucher staat vermeld overeen dient te komen met de naam op de seizoen- of Legioen clubkaart en met een identiteitsbewijs of paspoort, dat eveneens getoond dient te worden.

Training
De Romeinse politie heeft Feyenoord laten weten dat het voor supporters niet is toegestaan om op de dag voor de wedstrijd de training in het stadion te bezoeken. Feyenoord had hiertoe verzocht, daar dit bezoek is uitgegroeid tot een supporterstraditie bij Europese uitwedstrijden. Ondanks pogingen van Feyenoord om hen op andere gedachten te brengen wil de politie geen medewerking verlenen. De Feyenoord Business Club mocht de training wel bezoeken, maar van deze mogelijkheid wordt door Feyenoord afgezien.

Uitgebreide informatie over het bezoek aan AS Roma – Feyenoord zal in de week voor de wedstrijd worden verzonden aan alle supporters die een kaart hebben gekocht.

Bron; Feyenoord.nl

IMG_8396.PNG

You must be logged in to post a comment Login