Nieuws

Extra verkoop van 115 kaarten PSV – Feyenoord

on

Nadat de speeldatum voor de competitiewedstrijd PSV – Feyenoord definitief was vastgesteld op woensdagavond 17 december om 20.45 uur, hebben Feyenoord-supporters die deze wedstrijd niet kunnen bezoeken tot afgelopen woensdag 10 december de mogelijkheid gehad om af te zien van hun kaart. In eerste instantie heeft Feyenoord gemeld dat de geannuleerde kaarten niet opnieuw in de verkoop worden gebracht. Het aantal is echter dermate groot (115 stuks) dat Feyenoord heeft besloten de kaarten alsnog te verkopen.

De verkoop van deze laatste kaarten start zaterdag 13 december om 9.00 uur. De kaartverkoop geschiedt alleen via TicketBox. Er zijn dus geen kaarten verkrijgbaar via Internet of telefonisch via Feyenoord Service & Tickets.

Aangezien het een beperkt aantal kaarten betreft, bestaat de kans dat velen wederom worden teleurgesteld en voor niets afreizen naar een TicketBox-verkooppunt. Desondanks wenst Feyenoord een uitverkocht bezoekersvak in Eindhoven met maximale steun van het meereizende legioen.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_0179-0.JPG

You must be logged in to post a comment Login