Nieuws

Extra veiligheidsmaatregelen bij Roda JC Kerkrade – Feyenoord

on

Naar aanleiding van de gebeurtenissen rondom de wedstrijd Roda JC Kerkrade – Feyenoord tijdens het vorig seizoen zijn er in overleg met de lokale driehoek (politie, brandweer en gemeente) verscherpte maatregelen getroffen voor de kaartverkoop en controles bij de ingang.

Kaartverkoop

– Roda JC seizoenkaart- en clubkaarthouders kunnen één kaart kopen.
– Internetverkoop was alleen mogelijk tot en met 26 januari j.l. en uitsluitend bestemd voor Limburgse Roda JC clubkaarthouders .

De kaartverkoop in de fanshop van Roda JC kan alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en clubkaart of seizoenkaart. Deze verkoop loopt tot en met maandag 3 februari 19.00 uur. Clubkaarthouders die niet-afkomstig zijn uit Limburg kunnen voor deze wedstrijd geen kaarten bestellen. Op de wedstrijddag zijn alle kassa’s en de fanshop gesloten.

Op de wedstrijddag zal bij de ingangen extra controles worden gehouden op bezoekers die de wedstrijd bezoeken. Dit geldt voor zowel clubkaart- als seizoenkaarthouders. Dit betekent dat er bij de ingangen extra beveiligingsmedewerkers aanwezig zullen zijn.

Na binnenkomst in het stadion gelieve uw entreekaarten veilig op te bergen omdat u ook tijdens de wedstrijd verplicht bent om uw entreekaart te kunnen tonen voor controle.

Daarnaast maken we u er op attent dat wij strenge controle op kleding zullen uitvoeren. Gaarne geen andere kleding dan Roda JC of neutrale kledij te dragen.

De wedstrijd begint dinsdag 4 februari om 18.45 uur. Vanaf 16.45 uur zal het stadion geopend zijn. Gezien de verwachte drukte en het vroege aanvangstijd, verzoeken wij u zo vroeg mogelijk naar het stadion te komen.

Roda JC wenst u een fijne, sportieve wedstrijd toe!

Bron: Rodajc.nl

20140127-183047.jpg

You must be logged in to post a comment Login