Nieuws

EXTRA KAARTEN VOOR THUISDUELS MET VITESSE EN RODA JC

on

Voor de thuiswedstrijden van Feyenoord tegen Vitesse (zaterdag 2 december, 20:45 uur) en Roda JC Kerkrade (zondag 24 december, 16:45 uur) zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Het gaat voor beide wedstrijden om ruim 350 kaarten voor vak FF, die vandaag (woensdag) vanaf 13:00 uur in de verkoop gaan.

Had jij nog geen kaarten voor Feyenoord – Vitesse of Feyenoord – Roda JC maar wil je wel graag naar één van deze wedstrijden? Pak dan je kans en koop snel je kaarten via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Feyenoord Ticket Exchange

Ben je als seizoenkaarthouder niet in de gelegenheid om de thuiswedstrijden tegen Vitesse en/of Roda JC Kerkrade te bezoeken? Bied dan je kaart te koop aan via Feyenoord Ticket Exchange. Op deze manier krijgen niet-seizoenkaarthouders de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.

Feyenoord Wedstrijdpakket

Voor Feyenoord – Vitesse en Feyenoord – Roda JC Kerkrade zijn ook nog wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Een Feyenoord Wedstrijdpakket bestaat, naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, ook uit een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login