Nieuws

EXTRA KAARTEN VOOR FEYENOORD – SHAKHTAR DONETSK

on

Feyenoord krijgt extra kaarten ter beschikking voor de thuiswedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in de Champions League. Omdat de UEFA en de club uit Oekraïne niet alle voor hen beschikbare kaarten hebben afgenomen voor het duel op dinsdag 17 oktober aanstaande, kan Feyenoord bijna 3.000 kaarten voor diverse vakken in de verkoop doen voor supporters.

De extra kaarten voor de tweede thuiswedstrijd in de Champions League gaan morgen (zaterdag 30 september) vanaf 9:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren. Zij krijgen voorrang op de kaartverkoop tot en met woensdag 4 oktober 17:59 uur. Supporters kunnen maximaal vier kaarten per persoon kopen, vanaf € 47,50 per stuk.

Indien er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf woensdag 4 oktober 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters.

De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Alle informatie over de kaartverkoop, zoals beschikbare vakken en prijzen, vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login