Nieuws

Excelsior verkoopt naam stadion, Kampioensduel wordt gespeeld in ‘Van Donge & De Roo stadion’

on

Excelsior heeft de naam Woudestein veranderd in Van Donge & De Roo. De thuishaven van de Rotterdammers draagt de komende tien jaar officieel de naam van de logistieke dienstverlener. Het contract gaat maandag al in.
.

“Het was voor ons een keuze tussen ambitie en sentiment”, zegt commercieel directeur Wouter Gudde tegen het Algemeen Dagblad. “We weten dat er veel historie kleeft aan de naam Woudestein, maar met sentiment word je geen vaste Eedivisieclub. We willen de inkomsten vergroten.”

.

Excelsior wil niet bekendmaken wat de naamswijziging oplevert, maar duidelijk is wel dat de club er op vooruit gaat. De naam ‘Woudestein’ wordt maandag al van het dak van het stadion verwijderd. Dat de wijziging doorgevoerd wordt vlak voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord is ook geen toeval.

.

“Wij hebben aangeboden dat ons stadion twee maanden gratis de naam Van Donge & De Roo draagt, vanaf 1 mei, zodat ze een eventuele kampioenswedstrijd van Feyenoord mee zouden pakken. Dat is natuurlijk hartstikke goed voor de exposure. En het is uitgekomen, want Feyenoord kan bij ons kampioen worden. Al stellen wij dat liever nog een weekje uit”, zegt Gudde.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login