Nieuws

Excelsior kan Feyenoord-huurlingen vooralsnog vergeten

on

Ferry de Haan heeft aangegeven dat Excelsior de komende tijd niet hoeft te wachten op spelers van Feyenoord die verhuurd zullen worden aan de Rotterdamse club. De directeur van Excelsior liet namelijk weten dat de spelers die zij wilden, niet tijdelijk kunnen of willen vertrekken.

“We rekenden op Jordy van Deelen en Lucas Woudenberg, maar we kregen te horen dat zij voorlopig niet beschikbaar zijn voor ons”, zo tekende het Algemeen Dagblad op uit de mond van De Haan. “‘Dat is natuurlijk frustrerend. We hebben eerder besproken wie er later waarschijnlijk in aanmerking zouden komen voor een verhuur. Nu is de situatie veranderd.”

Volgens Martin van Geel willen spelers onder andere niet naar Excelsior, doordat de club afgelopen seizoen een matig seizoen draaide. De Rotterdamse club eindigde afgelopen seizoen op de vijftiende plaats. “De spelers hebben op dit moment geen goed gevoel bij Excelsior. Het afgelopen seizoen speelt daar een grote rol in”, zo besloot de technisch directeur van Feyenoord zijn verhaal.

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login