Nieuws

EXCELSIOR – FEYENOORD OP GROTE SCHERMEN IN DE KUIP, UITREIKEN SCHAAL IN DE KUIP

on

Feyenoord-supporters die geen kaart hebben bemachtigd voor Excelsior – Feyenoord krijgen de mogelijkheid om dat duel gezamenlijk in De Kuip te bekijken. In het stadion worden op zondag 7 mei grote schermen geplaatst waarop de stadsderby live te volgen is. Mocht Feyenoord die dag landskampioen worden, dan zal de bijbehorende schaal na de wedstrijd niet op Woudestein worden uitgereikt, maar in De Kuip.

.

Deze beslissing is genomen omdat op deze manier zoveel mogelijk Feyenoord-supporters de eventuele schaaluitreiking samen met de spelers kunnen beleven. Wordt Feyenoord landskampioen op Woudestein, dan zal de selectie na de wedstrijd vertrekken naar De Kuip. Tot het moment van aankomst van de selectie zal er een feestelijk programma plaatsvinden in De Kuip, met onder meer optredens van artiesten.

.

Kaartverkoop

Kaarten voor het evenement op zondag 7 mei kosten € 10,- per stuk. Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de mogelijkheid om kaarten (één per seizoenkaart) te kopen. Mochten er na deze voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan krijgen leden van Het Legioen en Feyenoord Juniorclub Kameraadjes de kans om kaarten te kopen. Gedetailleerde informatie over de (start en verschillende fases van de) kaartverkoop volgt uiterlijk dit weekend. 

.

Diamond- en Goldcardhouders die via Feyenoord een kaart hebben gekocht waarmee ze Excelsior – Feyenoord vanuit het uitvak kunnen bijwonen, krijgen een gratis kaart voor het evenement in De Kuip. Voor hen worden plaatsen vrijgehouden, zodat zij na terugkomst van Woudestein de schaaluitreiking in De Kuip kunnen meemaken.

.

Huldiging op Coolsingel 

Slaagt Feyenoord erin om op zondag 7 mei landskampioen te worden, dan biedt de gemeente Rotterdam de ploeg een huldiging aan op het stadhuis. Deze huldiging zal in dat geval plaatsvinden op maandag 8 mei om 12:00 uur. Feyenoord, politie, RET en gemeente werken momenteel aan de voorbereidingen. Meer informatie over de huldiging volgt in een later stadium. 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login