Nieuws

‘Everton heeft 20 miljoen euro over voor Jørgensen’

on

Everton-manager Ronald Koeman wil de opvolger van Romelu Lukaku wegplukken uit de Eredivisie. The Toffees hebben twintig miljoen euro over voor Nicolai Jörgensen, meldt het Deense BT zondag. Ook Kasper Dolberg is in beeld..

Jörgensen beleefde een ijzersterk debuutjaar bij Feyenoord. De 26-jarige Deense spits kroonde zich met 21 treffers tot topscorer van de Eredivisie, wat hem onder meer de VP Award opleverde. Ook Koeman is onder de indruk van Jörgensen. Hij volgde de goaltjesdief de laatste maanden nauwlettend.

.

“Er is veel interesse, maar ik wil niet ingaan op specifieke clubs”, reageert de zaakwaarnemer van Jörgensen, Mikkel Nissen, in gesprek met de Deense krant. Feyenoord lijkt niet happig op een vertrek van zijn steunpilaar, aangezien het komend seizoen de Champions League ingaat. Technisch directeur Martin van Geel was echter niet bereikbaar voor een reactie.

.

Jörgensen moet op Goodison Park de opvolger worden van Lukaku, die zijn zinnen heeft gezet op een transfer. Naast Jörgensen is ook Dolberg op de radar verschenen van Everton. Een bod op de jonge spits van Ajax is echter minder waarschijnlijk. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login