Nieuws

‘ESPN krijgt veel klachten over netten in De Kuip’

on

Sportzender ESPN heeft volgens Vandaag Inside veel klachten gezien en gelezen van kijkers die ongelukkig zijn over de netten die tot het einde van het seizoen aan vier zijden van stadion De Kuip zijn gespannen. Dat laat een woordvoerder van ESPN maandag weten.

Het is lastig te zeggen om hoeveel klachten het gaat, “het leeuwendeel komt niet rechtstreeks bij ons terecht maar wordt op andere manieren geuit”, aldus een woordvoerder. Het gaat dan bijvoorbeeld om kritiek die fans uiten via sociale media. “Maar duidelijk is dat met name de palen van de netten een goede tv-registratie enorm in de weg zitten.”

In de Eredivisie worden netten voor alle zijden opgehangen – we moeten het ermee doen en proberen er het beste van te maken, maar treurig is het wel.” Aldus de woordvoerder van ESPN.

ESPN zal de komende dagen nog met Feyenoord in gesprek gaan over de nieuwe maatregel. Feyenoord zelf liet afgelopen week weten dat doordat de KNVB nieuwe, strenge protocollen op het gebied van speelveiligheid heeft afgekondigd, zij geen andere mogelijkheden ziet om het speelveld vrij te houden van zaken die daar niet op thuishoren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply