Nieuws

Erwin en Ronald Koeman hebben geen geheimen voor elkaar

on

“niet laten intimideren door De Kuip”. WAALWIJK – Feyenoord – RKC Waalwijk is zaterdagavond niet alleen een interessante eredivisie-wedstrijd, het is natuurlijk ook de zoveelste confrontatie tussen Erwin en Ronald Koeman. Vooral voor Erwin heeft de wedstrijd interessante elementen. “Het is voor mij natuurlijk ook bijzonder, omdat ook ik twee jaar bij Feyenoord trainer ben geweest. Dat ik daar nu m’n jongere broer als trainer van de tegenstander tref is leuk, maar dat zijn we inmiddels wel gewend”.

Feyenoord zal de wedstrijd tegen RKC Waalwijk willen gebruiken om aansluiting te houden met de bovenste plaatsen. Erwin Koeman heeft daar natuurlijk geen boodschap aan. “Wij hebben een ploeg die het Feyenoord lastig kan maken, waarbij ik vooral hoop dat mijn team dúrft te voetballen in de entourage van De Kuip. Als we ons niet laten intimideren door die volle Kuip kunnen we minstens een punt halen. De laatste 3 wedstrijden hebben we 7 punten gepakt. Dat gevoel moeten we vasthouden”.

Zaterdagavond staan de gebroeders Koeman dus tegenover elkaar. De ene als trainer van Feyenoord, de ander als trainer van RKC Waalwijk. En hoewel de broers elkaar bijna dagelijks spreken, hebben ze het de afgelopen week toch nauwelijks over de kraker van zaterdagavond gesproken. “Ronald en ik hebben geen geheimen voor elkaar. Feyenoord weet precies hoe RKC in elkaar steekt en RKC weet dat van Feyenoord. Ik kan alleen naar mijn eigen ploeg kijken en vaststellen dat de 15 spelers waar ik uit kan kiezen allemaal fit zijn”.

Bron: Omroepbrabant.nl

You must be logged in to post a comment Login