Nieuws

Ernstige verkeershinder door werkzaamheden aan Brienenoordbrug 

on

Feyenoord adviseert haar supporters donderdagavond zo veel mogelijk met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Dit vanwege de te verwachten drukte (de Openingswedstrijd tegen Southampton is volledig uitverkocht) en noodzakelijk onderhoud aan de A16 en de Van Brienenoordbrug, waardoor rekening gehouden moet worden met ernstige verkeershinder.
Supporters met een toegangsbewijs voor het duel met The Saints reizen van drie uur voor tot drie uur na de wedstrijd gratis met de bus en tram van Feyenoords strategisch partner RET.
Doordat de oostelijke parallelbaan van zuid naar noord van de A16 donderdag is afgesloten, zijn donderdag oprit Feijenoord (24), afrit Rotterdam-Centrum/Capelle a/d IJssel (25) en afrit Kralingen (26) niet bereikbaar voor wegverkeer uit het zuiden. Dit betekent grote hinder voor het verkeer met langere reistijden dan gebruikelijk tot gevolg. Feyenoord raadt haar supporters daarom aan zo veel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op www.vanAnaarBeter.nl en 

http://www.rijkswaterstaat.nl/images/Factsheet%20afsluitingen%20Van%20Brienenoordbrug_tcm174-373744.pdf. 

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login