Nieuws

Eric Gudde neemt afscheid als directeur van Feyenoord

on

Eric Gudde heeft vandaag (vrijdag) zijn laatste werkdag beleefd als algemeen directeur van Feyenoord. Tijdens een borrel in De Kuip nam de 62-jarige Gudde vrijdagmiddag afscheid van het personeel. ‘Ik ben enorm trots dat ik heb leiding mogen geven aan zo’n mooie organisatie’, zo zei de scheidend algemeen directeur in zijn afscheidsspeech.

Tijdens de bijeenkomst werd Gudde toegesproken door collega-directeur Mark Koevermans en cabaretier Vincent Bijlo en kreeg hij diverse cadeaus overhandigd namens het personeel. Zo ontving Gudde onder meer een fotomozaïek met een beeltenis van De Kuip, een speciale editie van Feyenoord Magazine vol persoonlijke bedankjes en herinneringen van medewerkers én een exemplaar van het XXL-boek ‘Feyenoord de Grootste’, met daarin een persoonlijke boodschap van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

De geëmotioneerde Gudde bedankte het personeel in een speech voor de cadeaus en de samenwerking. Op 7 november treedt hij in dienst van de KNVB, waar hij directeur betaald voetbal wordt. In de tussentijd zal Gudde genieten van een lange en welverdiende vakantie. ‘Ik sluit een tijdperk af dat ik koester. Wat overheerst is de prettige samenwerking met alle collega’s en de mooie dingen die we met elkaar bereikt hebben,’ zei Gudde.

Gudde maakte ruim begin juni bekend na bijna tien jaar te stoppen als algemeen directeur van Feyenoord. Aanvankelijk zou hij tot eind november werkzaam blijven in De Kuip, maar mede door zijn aanstelling als directeur van de KNVB was vrijdag zijn laatste dag. Opvolger Jan de Jong begint op 1 november aanstaande.

Vrijdagavond is Gudde te gast in Feyenoord TV om te praten over zijn afscheid bij de club. Een preview bekijk je hieronder. De uitzending begint om 18:50 uur.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login