Feyenoordinbeeld

Er zijn nog passe-partouts te koop, geen losse kaartverkoop voor thuiswedstrijd Manchester

on

Een dag voor de kraker tegen Manchester United, waarmee voor Feyenoord de Europese campagne 2016-2017 van start gaat, zijn er voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen nog passe-partouts verkrijgbaar. Met een passe-partout ben je niet alleen verzekerd van toegang tot het duel met de twintigvoudig Engels kampioen, maar ook tot de thuiswedstrijden tegen Zorya Luhansk en Fenerbahçe, de twee andere opponenten in groep A van de Europa League.

.
Geen losse kaartverkoop

Voor Feyenoord – Manchester United (donderdag 15 september om 19:00 uur in De Kuip) gaan er geen losse kaarten in de verkoop. Dit om het risico te beperken dat er kaarten in verkeerde (Engelse) handen vallen en supporters van beide clubs bij elkaar op een vak terechtkomen. Dit betekent dat deze thuiswedstrijd in de Europa League alleen te bezoeken is met een passe-partout.

.

Kaartverkoop voor seizoenkaarthouders en Legioenleden

De verkoop van passe-partouts blijft exclusief voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen. Zij kunnen snel en eenvoudig een passe-partout bestellen door in te loggen met hun persoonlijke gegevens op www.feyenoord.nl/ticketshop. Informatie over beschikbare vakken en prijzen is te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

.

Zwarthandel

Feyenoord wijst alle supporters erop dat illegaal doorverkochte kaarten op basis van de KNVB standaardvoorwaarden kunnen worden geblokkeerd. Feyenoord raadt haar supporters ten zeerste af om – voor welke wedstrijd dan ook – kaarten te kopen buiten Feyenoord (of haar partners) om. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden. Feyenoord en de UEFA zullen controleren op (illegale) doorverkoop van kaarten voor de Europese wedstrijden. Iemand die zijn/haar kaart buiten de privésfeer verkoopt, overtreedt de standaardvoorwaarden wat kan leiden tot verval van de geldigheid van de kaarten en / of een landelijk stadionverbod van 18 maanden inclusief een boete van maximaal € 450,-. Een kaart aanbieden via websites als Marktplaats.nl is een voorbeeld van verkoop buiten de privésfeer.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login