Nieuws

“Er wordt gekeken wat Feyenoord kan doen wat betreft oefenwedstrijden met publiek of openbare trainingen”

on

Feyenoord zit tot nu toe op ruim vijftienduizend seizoenkaarten voor het komend seizoen en volgens de persvoorlichter van Feyenoord loopt het aantal jaarkaarten ongeveer parallel met vorig seizoen, dit meldt Rijnmond op hun website.

”Op dit moment hebben er al vijftienduizend supporters hun seizoenkaart verlengd en daar zijn we heel tevreden over. De buitenwacht kijkt altijd direct naar getallen, maar wij moeten nog beginnen met de campagnes en vooralsnog hebben supporters alleen nog maar hun kaart kunnen verlengen. Nu het seizoen officieel is begonnen met de eerste training en er straks oefenwedstrijden komen zie je altijd dat het ook weer meer gaat leven bij supporters”, zegt de persvoorlichter van Feyenoord.

Op dit moment is er nog veel onzeker hoe een bezoek aan het stadion er komend seizoen gaat uitzien. Wordt het weer net zoals vroeger of moeten supporters vooraf een sneltest laten zien of komen er andere maatregelen. En verder blijft het onzeker of het virus later dit seizoen toch niet weer oplaait, waardoor er alsnog beperkingen komen. Vorig seizoen hebben supporters uiteindelijk weinig wedstrijden van hun favoriete club live kunnen aanschouwen.

Normaal gesproken heeft Feyenoord ook altijd een jaarlijkse Open Dag, maar door de pandemie ging die vorig jaar niet door en ziet het er ook dit jaar naar uit dat er geen Open Dag komt. ”We sluiten niet uit dat we wel nog iets gaan organiseren, maar dat heeft alles te maken met wat er straks mag. Op de achtergrond wordt er wel gekeken wat we kunnen doen ook wat betreft oefenwedstrijden met publiek of openbare trainingen”. Aldus de woordvoerder van Feyenoord tegenover Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply