Nieuws

Er kan weer gestemd worden op ontwerp van de nieuwe seizoenkaart

on

Het is vanaf nu voor seizoenkaarthouders mogelijk om te stemmen op het ontwerp voor de seizoenkaart van 2022-2023. Op vrijdag 3 juni sluit de stembus om 12:00 uur. Breng dus voor die tijd je stem uit op jouw favoriete ontwerp!

Op de vier varianten komen delen van De Kuip terug. Variant A toont de rand van het dak met op de achtergrond de skyline van Rotterdam. Variant B neemt je mee de catacombe uit vanaf de trap. Variant C laat verschillende onderdelen van een bezoek aan het stadion zien en het laatste ontwerp, variant D, geeft De Kuip vanaf het voorplein weer.

Stemmen
Seizoenkaarthouders hebben een e-mail gekregen met daarin de button naar de stempagina. Op vrijdag 3 juni wordt bekendgemaakt welk ontwerp de meeste stemmen heeft ontvangen en welke kaart dus daadwerkelijk in productie zal worden genomen.

Legioen-pas
Voor leden van Het Legioen geldt dat zij vanaf maandag 7 juni de mogelijkheid krijgen te stemmen op de Legioen-pas. Anders dan voorgaande seizoenen wordt de nummer twee uit de seizoenkaart-verkiezing niet automatisch de Legioen-pas voor komend seizoen. Deze stemming loopt via een aparte stemronde.

.

 

.

 

.

.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply