Nieuws

‘Er is één club waar u voor geboren bent: Feyenoord’

on

Orlando Engelaar en Georginio Wijnaldum hadden al vrij snel het gevoel dat Fred Rutten perfect bij Feyenoord zou passen. Dat lieten de twee middenvelders weten in de periode dat ze bij PSV samenwerkten met de oefenmeester.

Sinds dit seizoen staat Rutten als hoofdtrainer van Feyenoord op papier. “Wijnaldum en Engelaar zeiden ooit tegen mij: er is één club waar u voor bent geboren, dat is Feyenoord. Die gasten konden het weten, die hebben hier jarenlang rondgelopen. Ik heb het hier naar mijn zin. Of dat betekent dat ik binnenkort mijn contract verleng? In januari is een evaluatiemoment. Dat hebben we ooit zo afgesproken en dat is ook prima”, vertelt de keuzeheer aan het Algemeen Dagblad.

De kans bestaat dat de clubleiding van Feyenoord ook informatie over Rutten heeft opgevraagd bij Wijnaldum en Engelaar. De Rotterdammers wilden namelijk zoveel mogelijk te weten komen over de coach. “Ik was zelf vooral heel nieuwsgierig naar De Kuip”, geeft Rutten toe. “Zo’n grote volksclub is toch wel even iets anders dan de regio Twente of Arnhem.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8317.PNG

You must be logged in to post a comment Login