Nieuws

Engelse scouts op tribune in Eindhoven voor Janmaat en De Vrij

on

Daryl Janmaat maakte zondag een schitterende goal tegen PSV (‘mijn mooiste doelpunt van mijn carrière’) en deed dat onder het toeziend oog van een aantal Engelse scouts. Volgens De Telegraaf zaten er zondag mensen van Arsenal, Liverpool en Everton op de tribune van het Philips Stadion, met speciale aandacht voor Janmaat en diens ploeggenoot Stefan de Vrij.

De twee verdedigers van Feyenoord beschikken over contracten die tot medio 2015 doorlopen en de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn stilgelegd. Janmaat en De Vrij voelen wel wat voor een buitenlands avontuur, maar hebben de scouts zondag niet echt kunnen overtuigen. Daarvoor vonden nagenoeg alle scouts het niveau van de Eredivisietopper te bedroevend, schrijft het ochtendblad.

De weerstand van PSV werd volgens De Telegraaf als abominabel beoordeeld. Janmaat en De Vrij spelen dit seizoen nog twee wedstrijden met Feyenoord; daarna wacht het WK. “Ik heb vorige week netjes antwoord gegeven aan de club en ik zie nu wel wat er gebeurt”, zegt Janmaat. “Ik kan alleen maar mijn best doen en afwachten op eventuele ontwikkelingen.”

Bron: Voetbalzone.nl

20140414-075507.jpg

You must be logged in to post a comment Login