Feyenoordinbeeld

Engelse media zien kansen voor Feyenoord

on

Engelse media zien kansen voor Feyenoord tegen Manchester United. Clubwatchers van de Engelse topclub zien United donderdag niet zomaar even winnen in De Kuip..

“Het wordt moeilijk voor Manchester United, want de Europa League is een competitie waar ze liever niet in spelen”, zegt James Cooper van Sky Sports tegen RTV Rijnmond. “Ze spelen liever in de Champions League. Toch zal José Mourinho het toernooi graag nog een keer willen winnen. Hij kan bovendien de eerste trainer worden die met United de Europa League verovert.”

.

Zijn Daily Mirror-collega David McDonnell sluit zich daarbij aan. “Manchester United zal in een ongebruikelijke samenstelling spelen. Dat wordt niet makkelijk. Ik voorspel een gelijkspel of zelfs een overwinning voor Feyenoord. United benadert de Europa League met zoveel mogelijk respect, maar het winnen van de Premier League is veel belangrijker.”

.

Of de beide journalisten ook wat van Feyenoord weten? “We kennen allemaal Dirk Kuyt en Brad Jones, die bij Liverpool hebben gespeeld”, weet Cooper. “Kuyt is natuurlijk geen fan van Manchester United. Feyenoord is koploper en heeft nog maar twee tegendoelpunten, dus het zal geen gemakkelijke opgave worden voor United.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login