Nieuws

Endemol straft medewerker voor filmen Feyenoord-fans

on

TV-producent Endemol heeft een werknemer gestraft die beelden op internet had gezet waarop is te zien hoe een Feyenoord-fan in de Kuip vermoedelijk cocaïne snuift. De medewerker zat in de studio van FOX Sports in Amsterdam en had de beelden met telefoon in de regiekamer opgenomen. Volgens Endemol is dat streng verboden.

De opnames zijn zondag gemaakt kort na de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax. De beelden zijn niet uitgezonden geweest op televisie. Maar op internet is er wel ophef over ontstaan, omdat Ajax-fans de beelden online hadden gezet.

”Het is ten strengste verboden om beelden met een eigen camera te filmen en naar buiten te brengen. Het is de eerste keer dat ons dit overkomt. We betreuren dat uiteraard. Met de medewerker zijn gesprekken gevoerd en worden passende maatregelen genomen”, zegt een woordvoerder van Endemol.

Ook FOX Sports is niet blij met het handelen van de Endemol-medewerker. ”Wij keuren het ten zeerste af. Dit dient niemands belang. Wij laten de maatregelen verder over aan Endemol.”

Bron: Rijnmond

IMG_7367.PNG

You must be logged in to post a comment Login