Nieuws

Elvis Manu verhuurd aan Sc Cambuur

on

Elvis Manu speelt de rest van dit seizoen voor sc Cambuur. De twintigjarige vleugelaanvaller, die nog een contract heeft tot 1 juli 2015, wordt door Feyenoord tot het eind van het seizoen verhuurd aan de eredivisionist uit Leeuwarden. Manu zal donderdagavond het trainingskamp van Feyenoord in Marbella verlaten en terugvliegen naar Nederland.

Volgens technisch directeur Martin van Geel is het voor Manu belangrijk om dit seizoen veel aan spelen toe te komen. ‘En de kans op speelminuten is momenteel bij sc Cambuur groter dan bij Feyenoord, waar op zijn positie veel concurrentie is. Daarom is het voor Elvis op dit moment het beste om elders te kunnen spelen, zodat hij stappen kan blijven zetten in zijn ontwikkeling.’

Manu debuteerde in de uitwedstrijd tegen PSV tijdens het seizoen 2011-2012 voor Feyenoord. De aanvaller kwam het daaropvolgende seizoen op huurbasis uit voor Excelsior, waarna hij afgelopen zomer terugkeerde in De Kuip. Tijdens de eerste seizoenshelft kwam hij tot één competitieduel, speelde hij als basisspeler in de bekerwedstrijd tegen HSV Hoek en was hij invaller tijdens het Europa League-duels met Kuban Krasnodar.

Bron: Feyenoord.nl

20140109-182359.jpg

You must be logged in to post a comment Login