Nieuws

Elvis Manu: ‘Iets waar je als klein kind van droomt ‘

on

Elvis Manu groeide in de play-offwedstrijd tegen Zorya Loehansk uit tot man van de wedstrijd. De aanvaller, die zes minuten voor tijd inviel, bezorgde met zijn treffer Feyenoord een plekje in de groepsfase van de Europa League. “Je droomt er als kleine jongen van om een doelpunt op een belangrijk moment te maken.”

Manu kwam na 84 minuten in de ploeg toen Feyenoord een 3-0 voorsprong had weggegeven en met een 3-3 stand op het randje van de uitschakeling balanceerde. Ook de aanvaller had niet heel veel vertrouwen meer in een goede afloop: “Je moet altijd geloof blijven houden, maar zoals het de laatste jaren bij Feyenoord gaat is het nét niet als het gaat om Europees voetbal,” zei Manu na het duel. ”Het dreigde weer zo’n avond te worden. Als je met 3-0 voorstaat mag er niks meer aan de hand zijn, zeker thuis in de eigen Kuip.”

Met zijn treffer bracht Manu de Kuip in extase. ”Dat is fantastisch. Voor het aanzien van de hele club, en ook voor het Nederlandse voetbal is het gewoon heel belangrijk.” Manu vierde na afloop uitgebreid feest met de supporters. ”Het was leuk dat ik het feestje even met hun mocht vieren, maar we hebben het toch met zijn allen gedaan. Ik heb maar vijf minuten gespeeld. De trainer zei vooraf dat de wissels belangrijk konden zijn en dat gebeurt. Prachtig.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_6442.PNG

You must be logged in to post a comment Login