Nieuws

Elvis Manu: ‘Dit is fantastisch’

on

Opnieuw was Elvis Manu de grote man bij Feyenoord. De 21-jarige buitenspeler, die eerder zijn ploeg naar de groepsfase van de Europa League schoot, liet vanavond de Kuip wederom ontploffen van vreugde. Vlak voor tijd schoot hij de bal hard binnen. ‘Dit is in één woord fantastisch! Ik zit gewoon in een heerlijke fase’, jubelde de man van de wedstrijd.

Manu was onbetwist de gevaarlijkste speler van Feyenoord tegen de Belgische middenmoter. Maar voordat hij in de slotfase opnieuw het verschil maakte, had hij eerst nog wel drie grote kansen gemist.

‘Ik wilde na die eerdere kansen zo graag nog iets doen voor ons publiek en gelukkig was het raak’, zei Manu. ‘We hebben die winnende treffer er echt uitgeperst. Het is heerlijk dat het dan toch lukt. Ik dacht al een paar keer eerder dat ik zou gaan scoren. Bij die eerste bal voor de rust zag ik die keeper die bal uit de bovenhoek tikken. Daar schrok ik wel van, want die had ik moeten maken. En na rust hield hij een bal tegen met meer geluk dan wijsheid. Gelukkig kwam het allemaal toch nog goed.’

Bron: Ad.nl

IMG_8233.PNG

You must be logged in to post a comment Login