Nieuws

Elvis Manu baalt flink van gemiste kansen

on

Elvis Manu startte zondag in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (3-0) in de basis. De aanvaller, die lange tijd kampte met een liesblessure, hield het zestig minuten vol en kreeg voldoende kansen. “Als je wint moet je blij zijn, dat ben ik ook, maar ik miste wel wat kansen,” aldus Manu.

“Gelukkig maakten we in de tweede helft wel goals,” vervolgt de aanvaller, die niet baalde van zijn wissel. “Vooraf wist ik dat ik geen 90 minuten zou spelen, wist dat het klaar zou zijn. Geen teleurstelling. In de rust was ik al een beetje moe, heb het nog een kwartier volgehouden, maar toen was de pijp leeg.” 

Manu kreeg zoals gezegd veel kansen. Na drie minuten al. “Ik schoot ‘m goed binnen, maar had pech die ie via de lat eruit stuiterde. Daarna kreeg ik nog een één op één kans, maar ik schoot te wild tegen Ten Rouwelaar.”

Calvin Verdonk maakte zijn debuut als invaller tegen NAC. Bijzonder, ook voor Manu. “Ik ben blij voor hem, zie hem als mijn kleine broertje. Ik ken hem zo wat al heel mijn leven, we wonen in dezelfde wijk en kennen elkaar heel goed. Ik ben blij voor hem.”

Bron: Rijnmond.nl
You must be logged in to post a comment Login