Nieuws

‘Elke thuiswedstrijd die je hier mag spelen, is gewoon mooi’

on

Kenneth Vermeer maakte afgelopen zomer de gewaagde transfer van Ajax naar Feyenoord. Bij de Amsterdammers had hij een reserverol, bij Feyenoord blinkt hij haast wekelijks uit. ‘Koele Kenneth’ gaat desgevraagd nog even in op de overstap.

In gesprek met Harry Vermeegen, op het YouTube-kanaal van de presentator, vertelt hij dat hij wel tegen de stroom in heeft gezwommen. “Natuurlijk heb ik wel even nagedacht. Maar dat heeft niet lang geduurd. Ik hoorde drie dagen voor de deadline van de interesse, dus zoveel tijd had ik niet”, aldus Vermeer, door Vermeegen Koele Kenneth genoemd.

“Ik was er eigenlijk wel snel uit, want op dat moment was er niks concreets”, vervolgde de doelman, die als doel had om weer veel in actie te komen en te keepen in de Eredivisie. “Voor mij is spelen het belangrijkste. Ik heb nooit het gevoel gehad dat het mis zou gaan. Ik had juist een lekker gevoel voordat ik hier naartoe kwam. En als je presteert, dan word je geaccepteerd.”

Momenteel gaat het Vermeer weer voor de wind. “Het gaat goed, zeker. Maar je moet niet te snel tevreden zijn. Ik heb in het verleden bij Ajax al laten zien dat ik het kan”, weet de goalie, die een goed gevoel overhoudt aan het feit dat hij volop lof ontvangt. “Zeker, als je ziet waar ik vandaan kom. Ik had een mindere fase, kwam op de bank terecht. En als je dan de kans krijgt om bij Feyenoord te spelen en het goed doet, dan geniet je daar wel van. Elke thuiswedstrijd die je hier mag spelen, is gewoon mooi”, besluit Vermeer.

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login