Nieuws

Elia ziet zichzelf ooit terugkeren bij Feyenoord; ‘als jeugdtrainer ofzo’

on

Eljero Elia ziet in de toekomst een rol voor zichzelf weggelegd bij Feyenoord. De onlangs vertrokken vleugelspeler is naar eigen zeggen door de voordeur vertrokken uit Rotterdam-Zuid en hoopt dat hij ooit terug kan keren.

"In twee jaar tijd is Feyenoord míjn club geworden", zegt Elia in het Algemeen Dagblad. "Ooit keer ik terug in de Kuip. Niet als speler waarschijnlijk, maar misschien wel als jeugdtrainer of zo. Mijn gevoel bij de club is enorm sterk. Ik hoop van harte dat ze dit jaar weer kampioen worden."

Elia verliet Feyenoord aan het einde van het vorige seizoen voor een Turks avontuur bij Basaksehir. Feyenoord zit nog altijd in z'n hart en zal daar ook blijven. "Ik ben bij Feyenoord door de voordeur vertrokken. En ik ga hier straks ook weg als grote man. De club wil elk jaar meedoen aan de Champions League en prijzen winnen. En ik ook. Ik ga belangrijk worden voor… eh… Basaksehir."

Ondertussen volgt de aanvaller de verrichtingen van het huidige Feyenoord op de voet. "Ik zit nog steeds in de groepsapp met de jongens van Feyenoord. Dat is handig. Op die manier kan ik de nieuwelingen ondersteunen. Kan ik zorgen dat ze zich op hun gemak voelen in de Kuip en soms wat advies geven."

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login