Nieuws

Elia werkt toe naar uitwedstrijd tegen PSV 

on

De concurrentiestrijd bij Feyenoord zal de komende weken alleen nog maar verder worden aangewakkerd. Eljero Elia voelt zich al weken fysiek klaar voor een debuut in de hoofdmacht, maar moet geduld opbrengen. De 28-jarige aanvaller zal vanavond wel zijn eerste speelminuten krijgen in Jong Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport, die om 18.30 uur begint op Varkenoord.
Het door trainer Giovanni van Bronckhorst uitgetekende scenario is dat Elia, als alles naar wens verloopt, vervolgens zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie zit, tegen Vitesse. Vervolgens moet hij een week later tegen PSV klaar zijn om eventueel te starten. De technische staf heeft Elia uitgelegd dat Feyenoord alle tijd neemt om hem in te passen. De club wil op die manier voorkomen dat Elia te snel begint en tegen blessureleed aanloopt.
Ook Michiel Kramer hoopt vanavond in het tweede elftal nog wat ritme op te kunnen doen. ,,Dat kan ik goed gebruiken, want ik heb nog altijd geen negentig minuten in de benen”, zegt Kramer. ,,En ik moet het wel blijven laten zien. Als ik straks op het veld sta en ik raak geen knikker, zeggen de mensen ook meteen weer ‘die kan er geen reet van’.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login