Nieuws

Elia: ‘We hebben iets goed te maken tegen NEC’

on

Feyenoord speelt zondagmiddag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Rotterdammers doen dat tegen NEC uit Nijmegen, daar waar het vlak voor de winterstop helemaal fout ging met Feyenoord. De club verloor toen met 3-1 en een serie van nederlagen bleek in de maak.
.

Eljero Elia herinnert zich de wedstrijd nog goed en is gebrand op revanche tegen de Nijmegenaren. “We hebben iets goed te maken tegen NEC”, aldus de aanvaller. “De nederlaag in Nijmegen was het begin van de val naar beneden.” 

.

Vorm

Na die val zette Feyenoord weer een goede serie neer, maar het kampioenschap was toen al lang en breed verspeeld. “Erg jammer van die fase, anders hadden we langer mee kunnen doen om de titel”, weet Elia, die zelf ook een vormdip kende. “Hoe het kwam weet ik niet. Ik kijk in ieder geval iedere wedstrijd terug en zag dat ik mijn niveau toen niet haalde.”

.

Prijzen

De laatste weken is Elia beter op dreef en daarom is hij al met al toch tevreden over het seizoen. “Ik wilde terug in Oranje en een redelijk niveau halen. Dat is me gelukt.” De bekerfinale, waarin de aanvaller trefzeker was, zal hij nooit vergeten en meer prijzen pakken met Feyenoord sluit hij ook niet uit. “Alles is mogelijk. Dan moeten we met zijn allen achter een plan staan en hier in geloven. Het geloof was er ook nu al en dat resulteerde in de beker.”

.

Bron: Rijnmond.nl

.

You must be logged in to post a comment Login