Feyenoordinbeeld

Elia: ‘We gaan PSV en Ajax het vuur aan de schenen leggen’

on

In aanloop naar het nieuwe seizoen lijkt Eljero Elia zijn goede vorm al aardig te pakken te hebben. Zaterdagavond speelde de 29-jarige aanvaller van Feyenoord een prima wedstrijd tegen Valencia. Hij leverde de assist bij de openingstreffer van Nicolai Jorgensen.

“Het ging inderdaad lekker in de eerste helft. En ook in de eerste twintig minuten van de tweede helft”, vertelde Elia na afloop van het met 2-1 gewonnen duel voor de camera van FOX Sports. “Daarna verliezen we kracht en laten we de bal minder snel rondgaan. Dan maak je het jezelf een beetje lastig.”

“We hebben een grote vooruitgang geboekt ten opzichte van vorig jaar.” Elia gelooft heilig dat Feyenoord titelfavorieten PSV en Ajax dit jaar het vuur aan de schenen gaat leggen. ”Dat is mogelijk, anders had ik niet bijgetekend. We kunnen alleen maar groeien.”

Over een week staat het duel om de Johan Cruijff Schaal op de rol. PSV is de tegenstander in Amsterdam. “Dan kunnen we aan heel Nederland laten zien wat we kunnen”. De winkansen van de Rotterdammers? “Wat zei Jetro Willems ook alweer? 99 procent, haha.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login